woensdag 26 september 2012

Pixel Switch

Gisteren met Ada samen weer leuke techniek uitgeprobeerd, ziet er net uit als een klein fotootje wat je te groot op beeld hebt staan, de pixels zijn dan blokjes geworden. Door ze iets verschoven neer te leggen, krijg je een heel apart digitaal effect; vandaar Pixel Switch...
 Groetjes Karin Robberse

vrijdag 7 september 2012

Game Over...

Op zoek naar onderdeeltjes van spelletjes naar de kringloop in Eemnes geweest, maar daar eenmaal bij de bak met onderdeeltjes kon ik niet kiezen! HELP ! Als ik nou eens die hele bak...
en ja hoor, toen ik wegging zei ik thuis nog; tot zo, ik ben zo terug, want ik hoef er alleen maar een paar voor een malletje en dan ga ik ze van FIMO maken en thuis kwam ik aan met een zak vol!
Inmiddels is alles uitgezocht en gesorteerd op kleur en verschillende soorten (zeeslag, domino, schaken enz)
en de eerste sieraden zijn gemaakt. 
Deze sieraden krijgen de naam mee; "Game Over" en je vind ze in de webshop www.karinrobberse.nl dan ook onder deze naam.
 Groetjes Karin Robberse

donderdag 6 september 2012

Mestreech...

Inspiratie opgedaan in Maastricht, wat foto's gemaakt van dingen die ik daar tegen ben gekomen. Natuurlijk was er véél meer te zien, maar deze foto's gaan mij de komende weken helpen nieuwe dingen te maken!

maastreech 02 
Deze winkel had goed begrepen dat je in moet spelen op het weer! Met zo'n ketting maak je zelfs een regenjas leuk! Hoe zou zo'n ketting zijn met FIMO kralen? Dat wil ik uitproberen!
maastreech 04 
Zelf stempels maken, iets wat ik al heel lang wil maar nog nooit geprobeerd heb, dat gaat er dus nu hoop ik wel van komen, het linoleum ligt al een paar jaar boven op de kast. Maar met hout is het ook nog eens prachtig en decoratief op een schaal in je woonkamer!
maastreech 03
Zomaar een winkeltje tussen alle mode winkels. Ik denk dat er een pottenbakkerij achter die deur zit. Daar had ik graag een paar uurtjes doorgebracht om mee te kijken. Ik zie in de schalen een mooie ketting in "natural look".
maastreech 06
Kurken van de wijn bewaren we al jaren in een grote fles die we hebben mee genomen uit Italië, maar toen ik deze onderzetter zag dacht ik al gelijk: "er gaan binnenkort wat kurken weer UIT de fles...."
maastreech 07
Even langs de kringloop winkel in Eemnes binnenkort! Daar is een kist met onderdelen van spelletjes. De huisjes van Monopoli, dobbelstenen, pionnetjes, puzzelstukjes enz... zie jij nog meer verschijnen?
maatreech 08
En ja... Atelier "ik" heeft het goed geregeld... Geopend als "ik" er ben. Relaxed!
maastreech 05
Deze dames en de dames een paar blogs terug, die wil ik nou al tijden van FIMO maken. Gaat me dat dit najaar eens lukken?
Groetjes Karin Robberse